Még mindig sokan meglepődnek a reptéri transzfer szolgáltatáson, pedig ma már tízezrek veszik igénybe. A repülőtérre ma már fel lehet jutni kényelmesen, biztonságosan és pontosan, ha ezt a szolgáltatást veszik igénybe. A reptéri transzfer háztól-házig, azaz az otthonunktól a repülőtérre, és a repülőtérről az otthonunkig tart, a megrendelt időpontban.

Számos szolgáltató kínál reptéri transzfert, azonban ha teljesen nyugodtan kíván utazni, érdemes körülnézni választás előtt…

reptéri transzfer szolgáltatás

1. A menetidő. Lehet kétszer annyi? Ugye, nem?

A menetidő bizony sarkalatos kérdése a reptéri transzfernek. Az ember azt hinné beül az autóba, és felviszik a reptérre. Egyenes út végig az autópályán, gyors haladás, rövid idő alatt megérkezhet… Ez csak akkor van így ha körültekintően választja meg reptéri transzfer partnerét.

Bizony gyakran előfordul, hogy az utaztató összegyűjti az utasokat először a környékről, de távolabbi városok is szóba jöhetnek… Szerencsétlen esetben Debrecenből indulva megnézheti Nyíregyházát, és tehet egy betérőt Eger városába is. Így lesz a két és fél óra menetidőből 4 teljes óra. Ki vágyik egy ilyen “kényelmes” reptéri transzferre?


Az Agora szokásos menetideje megyeszékhely(Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc) – Budapest viszonylatban 2,5-3,5 óra időjárási és útviszonyoktól függően. Ha valóban gyorsan és pontosan szeretne megérkezni, válassza az Agora reptéri transzfer szolgáltatását!

 
2. Mi van, ha közbejön valami?

Másik sarkos kérdés, vajon mennyire rugalmas a szolgáltatás? A repülőutak menetrendje meglehetősen változékony. Elég egy váratlan időjárás változás és a gépek késnek, esetenként több órát.

Ha a reptéri transzfer szolgáltató nem tud elég rugalmasan alkalmazkodni, akkor előfordulhat, hogy pár utasnak várakoznia kell, mert valamelyik gép késése miatt egy utas később érkezik a vártnál. Ha nem tudják megvárni, akkor az önhibáján kívül késő utas sajnos lemarad a reptéri transzferről, meg kell várnia a következő autót…
Az Agoratransz autói, a nagy gépjárműparknak köszönhetően sűrűn közlekednek a reptérre és vissza. Esetleg éjfél után lehet hosszabb várakozásra számítani. Ha késik a repülőgép, akkor azonnal tájékoztatjuk az utast a következő lehetőségéről és mindent megteszünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül hazaszállítsuk…  Ezt csak a legnagyobb szolgáltató képes biztosítani.

 
3. Féláron kipróbálhatja!

Még nem utazott velünk? Szolgáltatásunk első igénybevételekor 33-50% kedvezménnyel kipróbálhatja milyen is egy igazi, kényelmes, pontos Agoratransz reptéri transzfer.
Tulajdonképpen féláron kipróbálhatja, igazat mondunk-e szolgáltatásunkról. Ha élvezi az utat, legközelebb is örömmel vesszük ha bennünket választ!

REPTÉRI TRANSZFER DÍJAK

 

Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc – BUDAPEST REPÜLŐTÉR útvonalakon

 

UTASOK SZÁMA EGYIRÁNYÚ (Ft/fő) RETÚR (Ft/fő)
     
1 10 990 17 990
2 10 990 17 490
3 10 990 16 990
4 10 500 16 490
5 10 000 15 990
6 9 500 15 490
7 9 000 14 990
8 8 500 14 490

   Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc – BÉCS REPÜLŐTÉR útvonalakon

UTASOK SZÁMA EGYIRÁNYÚ (Ft/autó) RETÚR (Ft/autó)
     
1-8 135 000 200 000