Megnéz
GYORSÍTÓ SÁV FAST TRACK

 
Like ItGoogle ItTweet It

ONLINE FOGLALÁS

Online foglalását azonnal megkapjuk! Ha így a foglalás leggyorsabb és leginkább gördülékeny  módját választja, jobban jár!

6% online kedvezmény illeti, ha foglalását honlapunkon keresztül teszi meg!
A kedvezmény az alapárra vonatkozik a kiállási díjakra sajnos nem. 
Ezen kedvezményünk kizárólag a budapesti repteres utakra vehető igénybe.

 

ONLINE FOGLALÁSI ÚTMUTATÓ

 1. Utasaink a fent található ONLINE FOGLALÁS ITT gombra kattintva foglalhatják le utazásukat.
   
 2. Kattintás után a foglalási rendszer válik elérhetővé. Amennyiben Ön már regisztrált ezen a felületen, a korábban megadott adatokkal be kell jelentkeznie a foglaláshoz.

  Ha Ön még nem regisztrált rendszerünkben, ebben az esetben a regisztráció linkre kell kattintania. Itt lehet megadni a legfontosabb személyes és számlázási adatokat. Sikeres regisztrációt követően Ön is be tud jelentkezni a foglalási felületre.

   
 3. Bejelentkezést követően láthatja korábbi rendeléseit, illetve új rendelést is tud rögzíteni. Ehhez az ÚJ MEGRENDELÉS gombra kell kattintania, majd az utazás adatait rögzíteni. (utasok száma, indulás körzete, a transzfer típusa, indulással és érkezéssel kapcsolatos adatok, utasok adatai)
   
 4. Az adatok alapján rendszerünk viteldíjat kalkulál. Ön megjegyzést, üzenetet is írhat megrendeléséhez, majd a RENDELÉS FELADÁSA gombra kattintva küldheti el részünkre foglalását.