Megnéz
GYORSÍTÓ SÁV FAST TRACK

 
Like ItGoogle ItTweet It

UTAZÁSI FELTÉTELEK

Kedves utasaink megrendelését az alábbiak szerint fogadjuk. Kérjük, tájékozódjon!

utazási feltételek reptésri transzfer esetén

 

Utazási Feltétetek

1.   Megrendeléseket az alábbiak szerint fogadunk:

-Partner utazási irodáinkon keresztül.

-Személyesen, ügyfélszolgálati irodánkban (Nyíregyháza, Szegfű u. 48. fsz./1.)

-Weboldalunkon, az erre a célra kialakított online megrendelő helyes kitöltésével.

-E-mailben részletezve vagy előzetes telefonegyeztetés alapján a  42/492-992 (Nyíregyháza),vagy a 20/776-2159 (Nyíregyháza)telefonszámokon.

-72 órával a tervezett utazás időpontja előtt.

-A 72 órán belüli megrendeléseknél, mindenképpen telefonos egyeztetés szükséges!

2.   Az e-mailben leadott megrendeléseket a beérkezés után munkanapokon (hétfőtől-péntekig 8- 17-ig) 120 percen belül visszaigazoljuk.

      Az indulás pontos időpontjáról, az utazást megelőző napon 16:00 és 19:00 óra között SMS- - t küldünk.

      Amennyiben a megrendelő az utazás előtti nap 19 óráig nem kapja meg SMS értesítést, úgy feltétlenül hívja fel a 06-20/776-2159 telefonszámot egyeztetés céljából! Ha a megadott telefonszámán az utas nem érhető el, úgy az utast terheli a felelősség az esetleges változásokból adódó kellemetlenségeket tekintve.

3. A megrendelés költségmentesen módosítható 72 órával az utazás tervezett időpontja előtt vagy lemondható 48 órával az utazás tervezett időpontja előtt, azon belül a viteldíj teljes értékét meg kell fizetni. Retúr út esetében a második út, az adott megrendelésben szereplő út első napjától számított egy éven belül felhasználható, adott esetben átruházható.

4.   Amennyiben a visszaérkezés időpontja az előre egyeztetett időpontról, másik időpontra változik, akkor azt legalább 72 órával korábban jeleznie kell felénk a megrendelőnek (utasnak). 72 belüli esetekben előfordulhat, hogy a fuvarszervezés miatt a módosított időponttól eltérően tudjuk megoldani a szállítást, akár több órás eltérés is adódhat. Éjszakai járatok késése esetében előfordulhat, hogy a szállítás csak másnapi első járatunkkal tudjuk biztosítani.

5.  Előre kérjük jelezni, ha extra csomagmennyiségre (1 nagy bőrönd és 1 kézi poggyász/fő felett) kell számítani a szállításkor Az extra csomagmennyiség szállítási költsége 2.500 Ft/bőrönd/ irány. Nem szokványos poggyász szállításáért (amennyiben erre egyébként van lehetőség) felárat kell fizetni (pl.: kutya, babakocsi), melynek díja 2.500,-Ft/ irány. Kutya kizárólag 10kg alatt, ketrecben, szájkosárral, felügyelet mellett szállítható!

Az utastérben kutyát nem áll módunkban szállítani.

6. Az aktuális árjegyzékben megadott árak Miskolc, Nyíregyházáról és Debrecenből történő indulás esetén értendőek. Más megyékben fekvő településről kért indulás esetén, az árakat előzetesen egyeztetjük a megrendelővel.

7. Érkezéskor, egymást követő repülőgéppel érkező utasok esetén maximum 1,5 óra várakozás előfordulhat a repülőtéren. Ha a gépkocsi nem tud 1,5 óránál többet várakozni, úgy a késve érkező utast értesítjük a következő gépkocsink indulási időpontjáról. Ilyen esetben akár több óra várakozás is előfordulhat!

Repülőjárat törléséért vagy késéséért társaságunk felelősséget nem tud vállalni.

Törlés és gépkésés esetében az érkező utas köteles ügyfélszolgálatunk felé telefonhívás formájában jelezni a kését vagy törlést.

Gyűjtő járat esetében a repülőtérre szállításkor az 1 órán belül induló gépek utasait egy járattal szállítjuk.

A repülőtérről induláskor a 1,5 órán belül landoló gépek utasainak szállítását egy autóban végezzük.

Érkezéskor, a repülőtéren történő várakozást, a csomagfelvétel utáni kiérkezés idejétől számoljuk. Csomagfelvételre 25 percet számolunk, a repülőgép eredeti érkezési idejétől.

      VIP transzferek esetében nincs más utasok miatti várakozás.

8.   A terminálban történő utas fogadásra csak külön kérés esetén van lehetőség. Az utasokat előre tájékoztatjuk, hogy érkezéskor a gépjárművünk hol fogja várni őket. Budapest reptér terminál 2A és B esetén az autóink az érkezési szinten várják az utasokat.

9.   Nem befolyásolható események (Pl. balesetből adódó útlezárás stb.) következtében előforduló késésért felelősséget nem vállalunk, azonban biztonsági útvonalakat határoztunk meg az ilyen események okozta késések elkerülése érdekében. A szolgáltatás során társaságunk bizonyítható hibája kapcsán felmerülő károkért kártérítési felelősséget vállalunk. A csomagokkal kapcsolatos esetleges reklamációt, a helyszínen a gépkocsivezetőnek kell jelezni, utólagosan nem áll módunkban reklamációt elfogadni. A gépjárművekben hagyott tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.

10.  A menetidő Miskolc Nyíregyháza, Debrecen– Budapest Ferihegy távolságon az útviszonyoktól és évszaktól függően, átlagosan 2,5 - 3,0 óra, így az indulás időpontját ehhez igazítjuk. Induláskor több kiállási cím esetén max.10 perces eltolódások előfordulhatnak.

11.  A szolgáltatás a fenti feltételek elfogadásával vehető igénybe.

 A megrendelés leadásával az utas elfogadja az utazási feltételeket.

A részvételi jegy kiadása a megrendelést felvevő feladata és felelőssége. A díj megfizetése történhet a partner utazási irodáinknál és irodáinkban készpénzben vagy számla ellenében átutalással az  Agora Transz- F’Air Kft. , OTP Banknál  vezetett 11744003-29912876-00000000 számú bankszámlájára.. A befizetéseknél ügyelni kell arra, hogy a fizetendő összeg az indulás előtti napig rendezve legyen, mert ellenkező esetben a szolgáltatást cégünk egyoldalúan felfüggesztheti!

A megrendelő a szolgáltatások igénybevételének feltételeit az utazás jelentkezésekor elfogadja, tudomásul veszi, és tudomásulvételét aláírásával igazolja. Amennyiben a megrendelő több személy részére rendeli meg a szolgáltatásokat, aláírásával utastársai nevében is nyilatkozik illetve szerződéseket köt.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK